Jobcenter sager

Hvad kan vi hjælpe med
 • Connector.

  Kontanthjælp, sygedagpenge, jobafklaringsforløb, ressourceforløb, fleksjob, førtidspension, revalidering, virksomhedspraktik, hjælpemidler, funktionsevnebeskrivelse osv.

 • Connector.

  Deltagelse i møder, også møder med Det Rehabiliterende Team

 • Connector.

  Partsrepræsentant; vi laver alt arbejdet

 • Connector.

  Vi sørger for den dokumentation der er brug for, for at få dig i mål!

De sidste års mange reformer, gør at flere ramte mennesker har brug for professionel hjælp. Det er nødvendigt at man tidligt er skarp i sagen, og lægger en plan for at nå i mål så hurtigt som muligt.Der skal arbejdes strategisk og taktisk fra starten. Vi deltager i de nødvendige møder, og tager ansvaret for alt det skriftlige arbejde i sagerne; vi bliver din partsrepresentant. Der er ikke så mange der har forstået, hvor kort vej der er til en normal velfungerende økonomi til fattig. Efter den sidste reform er vejen meget kort. Helt præcist 22 uger fra sygemelding til kontanthjælpssats. Så det er meget vigtigt at være skarp og målrettet fra starten.

Der stilles store dokumentationskrav i alle sager. Vi sikrer os, at der ikke er mangler i din sag, så den kan afsluttes effektivt og du kan komme videre med dit liv.

Kontakt os (link til kontaktformular), og få en uforpligtende og fortrolig samtale om din situation, og hvad vi kan hjælpe dig med.