PTSD

 • Connector.

  Stalking ofre

  Stalking foregår både på de sociale medier og ude i samfundet. For den udsatte, er det svært at blive forstået i Jobcentrene, fordi der er for lidt viden om både stalking og PTSD. Vi har gennem årene fået bred erfaring.

 • Connector.

  Vold og trusler på arbejdet

  Vold og trusler om vold på arbejdet, har tiltaget som følge af de mange nedskæringer. Dette fører ofte til psykiske arbejdsskader. Vi har indgående erfaring.

 • Connector.

  Krigsveteraner

  De færreste af os forstår, hvilke sår på sjælen og psyken soldaterne kommer hjem med. I kontakten med systemet bliver deres symptomer forværret. Der er brug for os som bro, så skaderne ikke forværres.

 • Connector.

  Dårligt arbejdsmiljø

  Siden krisen, er arbejdsmarkedet blevet mere presset.Dette åbner for dårligt arbejdsmiljø.Derfor er der et stigende antal mennesker, der går ned med stress og depression, og udvikler PTSD.

Post traumatic Stress Disorder, eller “langvarig belastningsreaktion”, kan forårsages af mange ting – ce mest almindelige fremgår ovenfor.

Stalking er et fænomen der har fået mere opmærksomhed de seneste år. Nu er det ud over at stalke fysisk og muligt at stalke via de sociale medier. Se mere om stalking her.
Stalking er et område vi gerne vil arbejde mere med. Sidsel har rigtig meget viden om den strafferetlige del af det.
Mette har meget viden om resten; som er hvad der skal gøres i forhold til jobcenter, arbejdsskade og erstatning.

Det er vores erfaring, at det ikke er mange sagsbehandlere, der forstår hvad det vil sige at have PTSD, og at meget syge mennesker bliver kastet rundt i et kommunalt hamsterhjul der kun forværrer deres symptomer. Nogle bliver faktisk så syge at de overvejer selvmord, eller bliver indlagt. Dette er meget alvorligt, og vi gør hvad vi kan for at få de andre professionelle til at forstå hvad de har med at gøre.

Vi kan hjælpe med
 • At bygge bro mellem dig og dit Jobcenter
 • Hjælpe med at skabe en forståelse af hvad PTSD er, og hvad det er du har brug for og især hvad du ikke har brug for.
 • Vi kan være der for dig når du har brug for det og så længe som du har brug for det.

Vi har oplevet syge mennesker med udelukkende fysiske helbredsproblemer, der inden de er kommet på den anden side af Jobcenter rumlen, rent faktisk har udviklet symptomer af PTSD lignende karakter. Dette er meget alvorligt, og noget vi forsøger at skabe opmærksomhed omkring.

KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE SAMTALE ( link til kontaktformular)